BLUES IN DE WIJK – AMSTELVEEN, optreden zaterdag 27 december.

PRESENTEERT

ALLMEN BLUES BAND - in Wijkcentrum Alleman

De gekozen naam van onze Blues Rock Band van de komende zaterdag 27 dec. komt uit de inspiratie die zij halen uit de nummers en stijl van de alom bekende The Allman Brothers Band; een niet weg te denken Rock Blues formatie die vooral op de grote podia in de USA hun opwachting maakten.
Gestart eind jaren zestig speelden zij o.a. op Woodstock in 1994 en welke grote podia dan wel niet?

The ALLMEN BAND gaat ons a.s. zaterdag in Alleman verrassen met vele van hun bekende en minder bekende tunes. De bezetting bestaat uit twee lead gitaristen, basgitarist, toetsenist en drums met in hun midden 3 vocalen. Zij brengen ingenieuze blues met meerstemmige gitaarpartijen en spannende instrumentals. Alles gespeeld met veel aandacht voor detail, hetgeen deze muziek absoluut verdient. De drummer zal het nog druk krijgen, want hun voorbeeld, ‘The Allman Brothers’, speelden vaak met meerdere percussionisten op één podium. Tijdens het concert, dat twee maal een uur zal duren, komen alle successen van de Allman Brothers aan bod. Voor de liefhebbers het feest van herkenning en een aangename verrassing voor de niet-kenners van deze bijzondere stijl Yancky Blues-Rock.

 

Korte opsomming van het repertoire:
Mooi gearrangeerde covers van blueshelden als Blind Willie McTell (States Boro Blues), T-bone Walker (Stormy Monday), Willie Cobbs (You Don't Love Me), Elmore James (Done Somebody Wrong), Muddy Waters (Trouble Nomore), Willie Dixon (Hoochie Coochie Man)  en Sonny Boy Williams (One Way Out) maar ook prachtige eigen composities van Gregg Allman (Whipping Post) en Dicky Betts
(Jessica).

De band bestaat uit:
Marcel Koster            Drums
Dave Bos                     Basgitaar
Dirk van der Meij       Gitaar vocalen
Jeremy Mook              Gitaar vocalen
Ruud van Zijl               Toetsen vocalen

A.S. ZATERDAGAVOND 20.00 TOT 23.00 UUR

Wijkcentrum Alleman
Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen

Bereikbaarheid: tel. 020 6453945
Wijkcentrum Alleman is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Onderuit en met buslijn 165 – halte Gisolflaan. Daarnaast is er ruime vrije parkeergelegenheid aan het wijkcentrum.

More info: www.tpodium.net;  

agenda home sponsors informatie muziekanten podia