JA.ZZ IN DE BUURT AMSTELVEEN - VRIJDAG 27 FEBRUARI 2015 – NOORDDAMCENTRUM

 

Optreden van
THE DAVID GOLEK TRIO

Het trio van gitarist David Golek mag benoemd worden als multi expressief en bestaat uit drie genuanceerde muzikanten. Hun repertoire bestaat uit enige originele composities van David Golek beïnvloed gedeeltelijk door zijn afkomst, Jazz Standards en spontaniteit bepaald door het moment.
Het trio vertolkt hun muziek van lyrische jazzmomenten tot harde grooves met verrassende wendingen onderweg. Dit alles in de zoektocht naar nieuwe grenzen en oog en oor voor diverse culturele invloeden in de hedendaagse muziek. De liefde voor muziek is wat hen betreft grenzeloos.
David is van Israëlische afkomst en woont al geruime tijd in Nederland zijn gitaarspel is inlevend te noemen en zeer genuanceerd. Bassist Tobias Nijboer is in 2008 afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium en deed zijn Masterstudie in New York kwam ook onder de hoede van Jan Voogd en Joris Teepe (Groningen), Mario Rossy (Barcelona), en Kermit Driscoll, Todd Coolman, Doug Weiss NY.
Inmiddels een Allrounder in zijn soort. Speelt in vele grote en kleine bezettingen in binnen en buitenland; veelal USA, CANADA, DUITSLAND.

Onze drummer is Joan Terol Amigó studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en is vorig jaar afgestudeerd, echter loopt zijn reputatie voor hem uit en wordt hij veel gevraagd in zowel kleine alsook grote formaties zoals de Bernard van Rossum’s Flamenco Big Band waar overigens Tobias ook deel van uit maakt. Al met al een trio om rekening mee te houden; zeker wanneer de kracht van een trio het improvisatie vermogen optimaal tot zijn recht laat komen. U bent alvast gewaarschuwd!!

 

LINE UP DAVID GOLEK TRIO:
David Golek - gitaar
Tobias Nieboer – contrabass
Joan Terol Amigó– drums

JA.ZZ IN DE BUURT wordt geprogrammeerd door de Stichting Tpodium: www.tpodium.net   

 Locatie optreden: VRIJDAGAVOND 27 FEBRUARI  - 20.00 TOT 23.00 UUR
NOORDDAMCENTRUM 
Noorddammerweg 1
1187 CM Amstelveen - Bovenkerk
Info: www.tpodium.net   en  www.noorddamcentrum.nl

Bereikbaarheid:  T. (020) 641 6744

Met buslijn 171 – halte Brouwerslaan; Er is ruime vrije parkeergelegenheid

agenda home sponsors informatie muziekanten podia