Motivatie

Vanaf onze oprichting als stichting in 2011 voelden wij als bestuur de motivatie dat bepaalde levende vormen van muziek, en met name Jazz, niet door economische bezuinigingen en wat dies meer zij, zomaar van het toneel mochten verdwijnen. De oorsprong van elk muziekgenre in zijn diversiteit van klank, ritme en kleur komt immers puur tot stand door het inzicht van compositie, arrangement en improvisatie vermogen van de gebruikte instrumenten en zijn/haar bespelers; de muzikanten.

Sinds NL nog steeds 9 creatieve opleidingen, in de vorm van uitzonderlijke conservatoria kent, vinden wij het ongepast om de talenten die voor deze ‘goddelijke klanken’ zorgen, zomaar worden genegeerd; ook vele jonge talenten uit het buitenland dienen zich er als student aan.

Bij economische recessie dreigt de behoefte aan ‘cultuur in de samenleving’ vaak op de achtergrond te geraken.

Daar zijn wij absoluut niet blij mee; vandaar dat wij op U een Apel willen doen uw regio blijvend te inspireren voor het beluisteren en genieten van LIVE MUSIC uitvoeringen, waarbij het instrument en zang tot hun recht komen en uw publiek het genot en beleving ten volle mag smaken.

In de huidige tijd van de coronacrisis hebben vele ondernemers en organisatoren van evenementen het moeilijk en zo ook de cultuursector met haar navenante artiesten.

Maar samen slepen we ons door de misère en zijn wij in staat deze moeilijke periode te overbruggen. Vandaar ons Apel om, wanneer het straks weer kan, uw publiek iets moois te laten beleven. Ons netwerk van artiesten op deze website kan u daar, qua keuzes, mee van dienst zijn!

Mogelijk kunnen, wij als stichting, U helpen om ook in budgettair opzicht een formule te vinden die beider belang dient. 

Aarzel vooral niet om met ons in contact te treden: contact@tpodium.net

Wij staan open voor al uw vragen en behoeften en zijn graag:

 

YOUR WINDOW TO LIVE MUSIC

 

Home

 

Locaties

 

Live Music

 

Support

 

Wie Zijn Wij

 

Facebook